Bucuresti, 28 septembrie 2006

Pentru prima oara în istoria agentiilor de publicitate din România: Speed Promotion organizeaza pitch de graffiti.

Castigatorul acestei actiuni va primi 500 de euro (consumabilele folosite la realizarea lucrarii nu sunt incluse in acest premiu, deci vor fi cumparate de catre agentie).

Cine sunt?

Speed Promotion este o agentie de publicitate full service, înfiintata în 1997, specializata în realizarea de strategii de comunicare si campanii online. Oferim servicii complete de publicitate: strategii integrate de comunicare, creatie, campanii media si online, BTL, PR si productie.

Gestioneaza conturi ale unor clienti importanti, cum ar fi: BDT (dealer Ford si Mazda), Forever Living Products (lider mondial în comercializarea produselor pe baza de aloe vera), Midocar (dealer Volkswagen si Audi), Organizatia Salvati Copiii, Next Advertising (Agip, Dufa).

Vor ca piata (concurenta, clientii actuali si potentiali, partenerii si furnizorii lor) sa ii stie ca fiind o agentie eficienta, competenta, cu idei proaspete si ALTFEL, în esenta „Fresh Advertising Agency”

? Cuvinte-cheie: creativitate, eficienta, prospetime

Ce doresc?

Vor ca si sediul lor cel nou sa le reflecte personalitatea: sa fie ALTFEL. De aceea isi doresc ca unul din peretii curtii lor sa aiba o haina noua pentru iarna, care sa fie creativa si ?proaspata?, ca si ei :) Un graffiti care sa transmita mesajul ca sunt diferiti, clientilor si partenerilor care ii viziteaza si care sa lumineze fetele creativilor când iau o pauza de tigara.

Trebuie decorat tot peretele (inclusiv cei doi stâlpi pe care îi vedeti în fotografie si anexa care momentan este verde).

Elemente care trebuie folosite în realizarea lucrarii, pe care le pun la dispozitie cei de la Speed sunt:

? Logo Speed Promotion si slogan ? ?you brief, we deliver?
? Elemente grafice: lamâi verzi, frunzele de lamâie, dracusor care fumeaza
? Culoare dominanta: verde.

Va rugam sa trimiteti schitele pe adresa de e-mail [email protected] pâna pe data de 6 octombrie 2006 inclusiv si sa mentionati la Subject: pentru pitch Graffiti.

 

Iata si o idee a celor de la Speed Promotion. Puteti folosi aceasta imagine ca si punct de pornire in schita voastra!