„Descopera lumea prin Spray Painting” este o forma de terapie prin arta, un atelier de dezvoltare personala ce are ca scop o intelegere mai profunda a copiilor cu dizabilitati, a celor care au anumite deficiente asociate.

Timp de 4 luni de zile, in perioada iunie – septembrie, se vor desfasura 20 de ateliere de spray painting pentru copii cu dizabilitati, in cadrul ONG-urile partenere, precum si in cadrul DGASPC Sector 6 (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Bucuresti).

La ateliere vor participa copii cu diverse dizabilitati, copii cu autism, sindromul Down, deficiente locomotorii, de auz. Acestia vor invata cum sa picteze cu spray-uri graffiti si isi vor da frau liber imaginatiei folosind unelte noi pentru operele lor.

In luna septembrie, copiii vor avea sansa sa isi expuna lucrarile realizate in cadrul unei expozitii deschise publicului larg.

Pentru sustinerea acestui proiect, puteti dona bani in cadrul platformei Potsieu.ro, cu care se vor procura materialele necesare desfasurarii acestor ateliere, mai exact: spray-urile graffiti, planse, masti cu protectie FPP2, manusi, servetele, etc.

Pentru fiecare donatie exista o recompensa speciala, realizata de copiii care participa la aceste ateliere: felicitari, semne de carte si tablouri realizate prin tehnica graffiti ce vor surprinde lumea exact asa cum o vad cei mici.