Ollie Gang Shop sarbatoreste Go Skateboarding Day prin concursuri si programe care sprijina practican?ii de sporturi urbane!

In fiecare an, pe 21 Iunie, skaterii, riderii si toti impatimitii stilului urban din intreaga tara sarbatoresc Ziua Internationala a Skateboardingului.

Alaturi de ei, cel mai reprezentativ magazin de cultura urbana si street wear din Romania, Ollie Gang Shop, premiaza Best Skateboarding Trick si ofera reduceri consistente, valabile tot anul, la echipamentele sportive necesare atletilor si amatorilor de skate!

Reduceri la echipamentele sportive si produse si premii in bani

Pentru a se inscrie la Best Skateboarding trick, riderii trebuie sa trimita pana pe 27 Iunie un video cu un skate trick la [email protected]. Premiul: o pereche de shoes DVS Clip sau Torey, o sapca si un tricou Ollie Gang Shop.

Pentru a profita si de reducerile speciale, skaterii sunt invitati sa se inscrie in Clubul Riders, program care sprijina practicantii de sporturi urbane, eroii de strada actuali si atletii de skateboarding din Romania prin reduceri valabile tot anul la echipamente complete pentru practicarea skateboardingului.

Sunt disponibile cele mai populare branduri, atat in privinta incaltamintei, imbracamintei, accesoriilor sportive si a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare de zi cu zi.

Atletii si skaterii amatori mai pot profita si de gratuitati, acces la evenimentele organizate in Ollie Gang Shop, colaborari de produse si premii in bani.

Conditii de inscriere ca membru in clubul Ollie Gang Shop proaspat lansat, detalii legate de modul de functionare a programului si toate beneficiile pot fi accesate pe site-ul Ollie Gang Shop sectiunea Riders.

Magazinul Ollie Gang Shop ramane autentic traditiei de a sustine skateboardingul in Romania, traditie care l-a pozitionat pe piata ca cea mai buna sursa de echipament pentru practicantii sporturilor urbane.

De la sponsorizarea tinerilor atleti pana la organizarea Street Heroes, cel mai mare festival de cultura urbana din Sud-Estul Europei, echipa Ollie Gang Shop este o piesa de baza din comunitatea de skateri, bikeri si rideri si ramane dedicata scopului de a-i sustine si de a-i promova.

Iar, fiindca Ollie Gang Shop sustine toate formele de arta urbana, alaturi de Riders s-au lansat si alte trei cluburi pentru artisti urbani, dansatori si street fashion styleri.

Initiativa Ollie Gang Shop este de a crea ocomunitate bazata pe pasiuni comune si de a aduce aproape tineri ce pot impartasi experiente ce au un punct comun: arta si sporturile urbane.