Mountain Dew Urban Fest 2007Incepe Mountain Dew Urban Fest 2007! Concurs international de graffiti – Write4Gold, la a doua etapa in Romania! Cel mai popular concurs de graffiti din lume – Write4Gold da startul celei de-a treia editie a festivalului Mountain Dew Urban Fest, sambata 14 iulie in Parcul Herastrau! Write4Gold este o competitie profesionista de arta graffiti care are drept obiectiv transformarea unui fenomen considerat „vandal”, intr-un curent artistic exponential pentru cultura urbana.

Sambata, de la ora 10, opt echipe formate din 4 pana la 6 grafferi vor fi prezenti in Mountain Dew SkatePark-ul – Herastrau pentru a ilustra noi fete ale culturii urbane.

Write4Gold 2007 include patru probe.

  • Pentru prima proba – concept painting, echipele vor avea la dispozitie aproximativ 8-9 ore si un perete de 15 m lungime si 2 m latime.
  • Participantilor vor primi o tema data de la organizatori, pe care ei o vor ilustra in cel ma scurt timp si in propria interpretare.
  • Cea de-a doua categorie – action throwups va dura doar 2 minute. Un participant din fiecare echipa va avea de scris un cuvant dat de juriu pe loc, cu doua culori alese de el.
  • Pentru cea de-a treia etapa a competitiei – un membru va trebui sa faca o schita in aproximativ o ora, folosindu-se de markere speciale.
  • In ultima parte a concursului, cea de tagging, un concurent din fiecare echipa va trebui sa faca aceeasi semnatura impusa de organizatori, cu ajutorul unui marker sau a unui spray.

Write4Gold va beneficia de un juriu international, cu nume sonore ale graffiti-ului la nivel mondial. Pe baza punctajului obtinut la fiecare proba, se va calcula un punctaj final, astfel hotarandu-se echipa invingatoare, care concureaza pentru premii de peste 2500 euro.

Write4Gold da astfel startul festivalului Mountain Dew Urban Fest ’07, primul festival din Romania care celebreaza cultura urbana, ajuns la cea de-a treia editie anul acesta. Urban Fest ’07 reuneste sub un concept umbrela o serie de evenimente adresate comunitatii urbane din Romania:

  • 14 iulie – Write4Gold – concurs international de graffiti
  • 22 august – Trick Masters Skate
  • 15 Septembrie – Trick Masters Roller blades; Aggressive In-Line Qualifiers

Vino sambata, 14 iulie, incepand cu ora 10.00, in Mountain Dew Skate Park Herastrau si ia parte la cel mai tare concurs de graffiti desfasurat pana acum in Romania, Write4Gold, powered by Mountain Dew! Atmosfera underground va fi asigurata printr-un super concert live sustinut de CEDRY2K, urmat de breakdance- shows.

[Multumiri feeder pentru stire]