Bicicletele RULEZ Spitele bicicletelor RULEZAm aflat ieri cu stupoare ca, faimoasele de acum, biciclete RULEZ au fost furate. NUMAI in Romania se putea intampla asa ceva! La un concurs de street art sa ajungeti sa va furati intre voi?!?? E stupid si jenant … de-a dreptul.

Extras din siteul dedicat mediatizarii furtului:

RULEZ a fost invitat la „evenimentul anului” de cultura urbana Urbanskillz ca sa fie partener si sponsor. A dat premiile pentru sectiune de sk8, a furnizat canurile de spray la graffiti si si-a instalat un stand cu bicicletele de lux Pimp Garage (GER). Clubul cu pricina a fost FABRICA (fostul TestPoint).

Organizatorii au ursit 3 zile de distractie si voie buna in care RULEZ sa isi prezinte „bijuteriile coroanei”. In noaptea dintre sambata 3.noi si duminica 4 noi., intre orele 4am si 6am, cand programul cu publicul se incheiase, niste indivizi „bine” intentionati au furat bicicletele Rulez. Au avut destul spatiu de manevre incat au considerat ca merge furata si bicicleta baiatului ce debarasa mesele de pe langa scena clubului.

Deci, pentru toti cei care doresc sa ajute cu informatii legate de furt dati mail celor de la RULEZ.