Primaria sectorului 4 informeaza:

Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti (ARCUB), Primaria sectorului 4 si Autoritatea Nationala pentru Tineret organizeaza in zilele de 22 si 23 septembrie 2007 un eveniment de cultura urbana intitulat „Festivalul dintre blocuri”.

Evenimentul se va desfasura intre orele 11:00 si 22:00 in parcul aflat in spatele Palatului de Justitie, strada Justitiei, din sectorul 4 si se inscrie in Campania de cultura urbana „KARTIER”, initiata in urma cu doi ani.

Manifestarea va cuprinde concerte pop, dance, hip–hop si folk, sustinute de trupe tinere pe o scena amplasata in centrul parcului. Tot aici va avea loc un concurs de street dance la care vor lua parte trupe din diverse cartiere ale orasului. Pe toata perioada festivalului vor fi organizate numeroase concursuri si tombole, vor avea loc demonstratii de graffiti, concursuri de biking si street–ball, iar dupa ora 20:00 vor fi proiectate filme pe un ecran special amenajat.

Duminica 23 septembrie, incepand cu ora 12.00, va avea loc ceremonia de botezare a parcului si totodata vor fi acordate premii castigatorilor concursurilor organizate in cadrul festivalului.

La eveniment vor participa Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, directorul Bibliotecii Metropolitane, Sorin Rotaru, Directorul general al Loteriei Romane, Liliana Ghervasuc, reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti si ai Autoritatii Nationale pentru Tineret.

Pentru informatii suplimentare:
Alexandru Horia – Biblioteca Metropolitana – 0744.425.662
Serviciul de presa PS4 – 335.79.43 – 335.92.30/int.117