Mountain DewMountain Dew organizeaza cel mai tare live mini-session de arta urbana, joi, 23 iulie, la Universitate, sub umbrela „Agregatu’ de 4 Elemente”.

Cultura hip-hop va fi prezenta in Bucuresti mai mult ca oricand vara aceasta, deoarece Mountain Dew va agrega si in 2009 patru elemente de graffiti, break dance, MC si DJ pentru tine. Vrei sa afli mai multe lucruri inainte de acest eveniment? Este simplu.

Ne place LIVE

Timp de patru ore, unii dintre cei mai pasionati si cunoscuti grafferi din Romania vor picta o structura originala alcatuita din 4 elemente specifice culturii hip-hop. Astfel, daca vei vedea spray-uri de graffiti, adidasi uriasi, dar si mai mici, microfoane, vinyl-uri, prieteni, gura-casca, precum si pantaloni largi, acolo suntem noi. Grafferii vor munci de zor incepand cu orele 17.00 in fata Fantanii de la Universitate si tu vei vedea live cum arta urbana prinde viata in centrul Bucurestiului.

Pentru a crea o atmosfera cu adevarat underground, beaturi-le si skretchuri-urile vor fi mixate live la platane. Sesiunea de graffiti „Agregatu de 4 Elemente” se va muta in Herastrau luna viitoare, unde cei mai tari grafferi nationali si internationali, breakeri, MCi, Dji, wannabees, groupies te asteapta sa arati ca poti si tu!! Do the DEW!

Why so serious?

Anul acesta, Agregatu’ de 4 Elemente vine la pachet cu campania „Pentru Diversitate. Impotriva Discriminarii”, desfasurata de Comisia Europeana in toate cele 27 de state membre ale UE. Cei mai tari grafferi si tineri pasionati de break-dance, MC-ing, rapping vor exprima ideea de diversitate si importanta acceptarii ei prin intermediul culturii urbane, indiferent de religie sau convingeri, handicap, varsta, orientare sexuala, rasa sau origine etnica.