KILLIPIR - Targ de vechituri, Club Fabrica

Sambata, 3 noiembrie, esti asteptat in Club Fabrica la un flea market de iarna. Vino sa-?i completezi echipamentul pentru noul sezonul cu piese, haine si accesorii pentru orice sport de iarna care-ti pune sangele in miscare, de la ski si snowboard la patine sau sanius. In plus, o sa afli prin ce-a trecut schiul tau cel nou inainte sa ajunga la tine si te alegi si cu ceva sfaturi despre unde e bine de mers, tips & tricks si cam orice ?i-ar prinde bine acum, la inceput de sezon.

Nimic nu se pierde, totul se (re)foloseste! Pentru ca lucrurile bune trebuie sa circule, nu-i asa?

Esti gata de sezonul nou: ai facut ordine, te-ai hotarat la ce renunti si stii ce-?i mai trebuie. Daca tot esti asa de harnic, vino sambata, 3 noiembrie, in Club Fabrica la flea market ca sa scapi de ce te incurca prin balcon sau garaj.

Esti binevenit cu echipamente, haine, accesorii si cam orice ai in plus pe-acasa pentru orice sport de iarna. Tu scapi de ele si strangi fonduri pentru altele mai bune, altii, poate incepatori, se bucura de ele, toata lumea castiga.

Ia la tine si cheful de impartit povesti din varf de munte sau din spatele blocului, dar si planurile de plecat pe traseu cat mai curand, avem de gand sa punem tara la cale cu ocazia asta.

  • Cand: Sambata, 3 noiembrie, de la 10:00 la 19:00
  • Unde: in incinta Club Fabrica
  • Adresa: Str. 11 iunie, nr. 50

Participarea este gratuita. Inscrierile se fac pana joi, 1 noiembrie, la adresa [email protected]!