„Iz the wiz Tribute Weekend” este primul eveniment in care intreaga comunitate de „graffiti/writers” din lume se reuneste pentru a-si exprima tributulul pentru unul dintre cei mai mari „graffiti bombers” din toate timpurile.

Iz The Wiz TributeAcesta este un eveniment international in care “writerii” din toata lumea se intalnesc pentru a desena la „spot-urile” lor, bucurandu-se de placerea eliberarii acestei energii pe care noi o numim graffiti.

Fie chiar si printr-un simplu tag pe strada, un wholecar sau o productie pe un perete, fiecare individ are propria lui „tehnica” de a se alatura acestei miscari si de a sarbatorii viata prin libera exprimare.

Iz the Wiz a fost probabil cel mai activ „graffiti/writer” al New York-ului; bombardand intregul sistemul al orasului din toate punctele de vedere, astfel ca pentru mai bine de 10 ani a fost considerat „All City” King. Toata activitatea lui a influentat viata a milioane de writeri si continua astazi sa transmita aceeasi energie de-a randul generatiilor viitoare de „Graffiti Writers”.

Pentru acest motiv sarbatorim „arta strazii” in numele acestui simbol al graffiti-ului pe 17 iunie.

Nu stii cine a fost Iz the Wiz? Linkuri ajutatoare: