RSS Feed
« Previous article:
Next article: »

Graffiti from Timisoara

Print Friendly and PDF

The crew: Florin, Dana, Adi, Larisa, Adriana.
Directed by Steffan.

Thank you pufu ;)

6 replies to "Graffiti from Timisoara"

Comment using your social network account ...

... or comment using our site's system

 1. yli says:

  yo le-as pune un graffiti urat de tot pe casa sau usa lor daca stau la bloc. daca nu este loc amenajat pentru asa ceva sa faca o asociatie si sa lupte pentru a obtine un loc amenajat dar in nici un caz nu tre sa isi puna operele lor de arta in domeniul public fara autorizatie.
  este mai usor sa strici pereti altora decat sa te apuci sa faci la tine in casa. mama lor de “bagabonti” la puscarie cu ei :) .

 2. grafar says:

  de acord sa se infinteze o asociatie ca cea a tatuatorilor si sa nu poti obtine autorizatia de artist fara 1000 de euro sau 600 pt o hartie sa fim seriosi e o arta frumoasa si merita tot riscul graffiti

 3. lejereanu says:

  sunt multi care fac graffiti doar pentru ca este ilegal……ce asociatie sa se infiinteze pentru un act care este ilegal? :)) dece sa concepi o atuorizatie de “graffer” mai ales pe mii de euro cost, cand insusi conceptul de graffiti si de bombing este unul impotriva sistemului, unul care nu urmareste profitul si dece la puscarie cu acesti oameni?? va spun ca nu deranjeaza pe autoritati atat culoarea si faptul ca un desen a aparut peste noapte sub un pod sau pe un tren ci faptul ca este o chestie pe care nu o poate controla…..apar din ce in ce mai multe camere de filmat, omul tinde catre robotizare si supertehnologizare…….este gresit sa fii in afara sablonului care til trage societatea peste tine……….dece sa faci un desen frumos de mana pe un bloc cand poti pune o reclama imensa cu “HEOMROIZI SI FISURI ANALE” :))) :))) e mai frumoasa a doua varianta facuta pe calculator si scoasa in 15 minute la ceva masinarie tipografica.

 4. Sergio Morariu says:

  Ceea ce scrii este corect si sunt de acord, ca o lucrare de Graffiti / Street Art arata mai bine decat multe din Reclamele care sunt adeseori oribil ca prezentare si/sau mesaj ……. dar care le aduce autorilior si agentiilor de publicitate un castig, din care se platesc impozite, care ajung si pina la scoala unde ai invatat sa scrii si sa citesti …….. Este OK ca grafferul sa-si foloseasca talentul exprimand pe banii si riscul lui, tot ce crede ca vrea sa transmita marelui public…….. atata timp cand foloseste suprafete “fara stapan”, sau cu un stapan, care nu se ocupa de acestea, sau imobile in ruina, sau locuri aprobate de autoritati si proprietari pentru acest scop. Condamn insa cu vehementa “maimutareala oarba” a experientei vestice, conform careie Grafferi isi lasa TAG-ul pe fiecare suprafata nepazita, aidoma cainilor, care-si marcheaza teritoriul.
  Sa nu se mire acesti Grafferi-Mazgalitrori care se cred “Guerilleros” , daca proprietarul unei case particulare recent renovate cu un credit luat de la banca , ii vor zvanta in bataie, daca pun mina pe ei in timp ce isi bat joc de el si proprietatea lui. Si pentru Grafferi Guerilleros ar trebui sa fie valabila zicala “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”, ca nici celui mai infocat dintre ei nu le va conveni, ca cineva sa le mazgaleasca hainele …………….. caci casa nu au inca ……… eventual parintii, cu care oricum se razboieste.
  FIG Timisoara 2011 a demonstrat ca se poate face Graffiti / Street Art si de maniera legala, pasnica cu un rezultat de care multi Timisoreni sunt mandrii. Bravo Grafferilor participanti si observatori pentru felul civilizat si de inalta valoare artistica in care au participat. Un singur caz grav de VANDALISM a avut loc dupa FIG. Un inconstient a pictat la podul din Iosefin peste trei lucrari mari si de inalta valoare artistica, o lucrare, folosind resurse notabile, dar FARA valoare artistica demna de mentionat …

 5. tan says:

  “concurs de proiecte!” (sic!)
  pun la dispozitie perete de 50 mp (h*L 5m*10m) pentru grapheri in timisoara. trimiteti-mi proiectele voastre pe adresa de mail adi_bora99@yahoo.com

 6. silviu says:

  as vrea, sa gasesc niste grafferi, care sa faca din pasiune pe suprafete de beton, bineinteles materialele necesare la suport eu, astept, mersi.
  silviu_marila@yahoo.com