Muzeul National de Arta al Moldovei organizeaza în cadrul „Zilei Internationale a Muzeelor” o serie de activitati artistice, unul dintre ele fiind MARATONUL DE DESEN cu genericul „Calatorind în jurul lumii”.

Acesta se prezinta sub forma unui proiect similar (BIG DRAW) desfasurat de mai bine de 9 ani în Marea Britanie al carui scop primar este de a implica comunitatea în activitati culturale si de consolidare a relatiilor interetnice si între generatii, desenul fiind utilizat ca mijloc de distrugere a barierelor de comunicare. Proiectul implica un public variat: copii, adolescenti, parinti, bunici si cuprinde toate categoriile sociale si din toate sferele de activitate.

Festivalul de graffiti „Maratonul de Desen” este co-organizat de Asociatia Tinerilor Plasticieni din Moldova OBERLIHT si se va desfasura la data de 16 mai 2009. Va fi pictat gardul Muzeului National de Arta al Moldovei.

Participantii selectati vor fi asigurati cu spray-uri si vopsele.

Expediati propunerile voastre în format grafic (schite, cautari) alaturi de un CV si datele de contact la [email protected] pîna pe data de 10 mai 2009.

Vor fi selectati 10 participanti care vor fi anuntati pâna la data de 12 mai 2009.

Pentru mai multe detalii puteti suna la tel: 286317, 068495744 sau scrie la email: [email protected] (Vadim Tiganas)

=============

Multumiri lui Ciubi (Pisica Patrata) pentru informatii.