Poster Fatzada 2011 - BrasovIntre 3 si 5 iunie, a avut loc la Brasov cea de-a 3-a editie a festivalului de arta si evenimente urbane, fatzaDa, initiat de Depoul de arta urbana sub motto-ul ”Descopera fatzaD” alta data a orasului tau”,organizat cu sprijinul Primariei Brasov.

Printre altele, in Piata Sfatului din Brasov, 10 echipe de artisti graffiti au participat la un concurs cu tema „Anatomia fatzadei” si au creat lucrarile chiar sub ochii publicului. Elevii de la „Liceul de Arta Hans Mattis Teutsch” au pictat in Piata placi de skateboard, care vor fi expuse intr-o expozitie organizata de Depoul de Arta Urbana.

fatzaDa este un proiect socio-cultural-artistic, initiat de Depoul de Arta Urbana, cu scopul de a promova si conserva patrimoniul cultural – arhitectural prin evenimente publice, folosind arta ca mijloc de comunicare. Proiectul fatzaDa isi doreste sa sensibilizeze si sa mobilizeze comunitatea brasoveana si sadetermine implicarea ei in reabilitarea centrului istoric, descoperind astfel fatzaD”alta data a orasuluiBrasov.

Pentru poze de la eveniment vedeti galeria foto fatzaDa 2011 – Brasov.
Foto: Nechita Gabriel