H2O - 4 aniVineri, 7 Decembrie 2007, echipa H2O te asteapta sa sarbatoriti impreuna 4 ani de sport extrem cu un eveniment in stilul lor special: un jam session de bmx, skate si role, muzica si party.

Intre orele 17 si 23, H2O pune stapanire pe strada Bacani-Blanari si o transforma pentru o seara intr-un spatiu guvernat de rideri pentru rideri! Aducem un cort mare pentru a amenaja locatia asa cum dorim: spatiu de party si spatiu de dat. Iti punem la dispozitie doua box-uri amplasate in fata magazinului, asa ca poti veni cu rolele, bike-ul sau skate-ul ca sa arati tuturor ce trickuri noi ai invatat anul acesta.

Daca vei ajunge la H2O printre primii 50 te premiem cu DVD-ul „First Chair, Last Call”, primul film exclusiv al echipei de pro-rideri Special Blend, pe care il lansam cu aceasta ocazie. In magazin te asteapta noile colectii pentru 2008 de snowboard si outerwear marca Forum, Special Blend si Foursquare. H2O Coffee Shop va sta deschis pe tot parcursul evenimentului, iar daca tot nu esti convins ca merita sa te ridici de pe canapea, afla ca intre ora 18 si ora 19 ai Happy Hour H2O unde orice produs din magazin are o reducere de 6,9%.

Daca obosesti de atata dat, in interiorul cortului vei gasi un spatiu de chill out, unde te invitam sa ne uitam la proiectii de filme de snowboarding si sa ne facem planurile pentru sezonul de iarna in timp ce bem o bere. H2O face cinste cu cate un cocktail energizant pentru a te mentine in forma. DJ Bully va fi prezent ca intotdeuana si va incalzi atmosfera cu beaturile si scratchurile cu care ne-a obisnuit déjà la toate party-urile de rideri.

H2O Coffee Shop este unul dintre primele magazine din Bucuresti care se adreseaza in mod special comunitatii practicantilor de sport extrem. Este prezent pe piata din anul 2003 ca importator exclusiv al marcilor Forum Snowboards, Special Blend, FourSquare, Crazy Fly si Slingshot Kiteboarding si distribuitor al celor mai importante branduri din industria hainelor si echipamentelor de sport extrem.

Mai multe detalii pe siteul H2O.