FORMAJE ARTFILES revine in 2010 cu serii de lucrari de arta contemporana, prin care pune in lumina atat din punct de vedere imagistic, cat si conceptual, manifestari culturale, fie ca apartin artistilor romani sau internationali, subculturilor sau contra-culturilor.

Exprimarea libera, originalitatea, diversitatea instrumentelor, incurajarea initiativei artistice sunt numai o parte din principiile pe care le urmarim in selectarea artistilor, ce vor contribui la indexarea fisierelor de arta din Romania.

Tema explorarilor urbane si al intelesurilor pe care orasul le poate avea in interpretarea artistilor, indiferent de materialele, instrumentele si obiectivele lor, scoate la suprafata efecte greu de trecut cu vederea: alienarea, anxietatea, aglomerarea, pe de o parte, dar si reconversia, posibilitatea exploatarilor artistice ale unor spatii care si-au pierdut utilitatea in sensul lor civic.

Mai mult decat atat, Formaje, revista patrata si-a marit laturile si este mai stufoasa de aceasta data, o veti putea gasi in librarii si magazine dupa 5 Decembrie 2010.

Mai multe detalii in .pdf PDF-ul atasat sau pe FaceBook FaceBook.